Viilenevää luvassa? Kuvaa klikkaamalla pääset artikkeliin

Fennoskandiassa on jääkauden jälkeen nähty sekä nykyistä lämpimämpiä että viileämpiä kausia. Menneisyyden perusteella on jopa uhkarohkeaa laskea tasaisesti lämpenevän ilmaston varaan.

– K. Mielikäinen, professori Metsäntutkimuslaitos

Alkaako lämpeneminen uudelleen tauon jälkeen, vai viileneekö ilmastomme luonnon omien syklien mukaisesti? Onko alkuunkaan järkevää keskittyä ilmaston lämpenemisen torjuntaan, kun kylmä kausi kolkuttaa mahdollisesti jo ovella? Pitäisikö myös siihen varautua? Mitä mieltä sinä olet? Lue artikkeli Tiede-lehden sivulta ja kommentoi luettuasi mitä ajatuksia kirjoitus herätti.

Kommentoithan asiallisesti ja kunnioittavasti. Tällä sivustolla ei sallita linkkejä negatiivisesti ilmastonmuutoksen epäilyyn suhtautuville sivustoille. Ylläpitäjät

[et_pb_ccfcm_facebook_comments_module ccfcm_sort_comments_by=”reverse_time” ccfcm_numposts=”10″ ccfcm_app_id=”https://www.facebook.com/kotipohjolassa/” background_layout=”dark” _builder_version=”3.15″ border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_ccfcm_facebook_comments_module]

Pin It on Pinterest

Shares
Share This